Agenda

Event Calendar
There are no events scheduled at this time. Please check back later. Thank you

Nieuws

De Wije Ilp krijgt schilderbeurt - Geplaatst door Jaap - 28/05/13 09:06PM
Dorpshuis De Wije Ilp

In de winter trekken de gebruikers zich terug in de warmte en de gezelligheid van ons dorpshuis. De afgelopen winter is er natuurlijk ook gewerkt. Zo werd onze zolder geïsoleerd en afgetimmerd. Bart Goede en Gijs Roeleveld  zorgden met een groot dakraam voor daglicht  en ventilatie op de zolder. Het bestuur investeerde ook in een nieuwe pvc-vloer. Het resultaat wordt alom geroemd.

In de zomer gaan we liever naar buiten. De buitenkant van De Wije Ilp kan wel wat aandacht gebruiken. Het schilderwerk is hard nodig . Veel houtwerk moet worden vervangen, de goten moeten worden nagelopen.

We zijn heel blij met het resultaat. Geweldig werk leverde Rinus Segers. Hij deed al het timmerwerk en plaatste voor aan de weg twee nieuwe zinken regenpijpen met antieke vergaarbak. De Wije Ilp is het oudste gebouw van ons dorp en heeft recht op behoud. Het voortreffelijke schilderwerk komt voor rekening van Nico Wipprecht. Nico werkt zorgvuldig en efficient , geeft advies en houdt rekening met onze wensen.

Rinus en Nico verdienen eigenlijk een standbeeld.  Daar moeten we eerst voor gaan sparen, want de bodem van onze schatkist is over de volle lengte zichtbaar.

Reacties-0 - 1/52/53/54/55/5 - Jaap's profiel


Plaats een reactie
Naam:

Email:

Smilies:
:angry: :flowers: :blink: :pinch: :blushing: :crying: :ermm: :getlost: :grin: :happy: :hug: :kiss: :laugh: :blah: :smile: :sad: :tongue: :wink:
Security key:

Reactie: