Toneelvereniging Herleving- Den Ilp

De Acteurs van de Toneelvereniging Herleving

Fred Out 
Albertien Buijs 
Erica Sijbrands 
Mies Roest 
Nathalie Roest 
Janna Tossijn 
Piet Groot 
Alice Karsten 
Peter van Hamersveld 
Ellis Cornelissen 
Ruud Bitter 

Regisseur: Gerrit Tossijn 
Souffleuse: Ada Bitter 
Grime: Albertien Buijs

Verenigingsdagen

Juffrouw Doeszaal, woensdag, van 20.00 tot 23.00 uur.

Contact

Gerrit Tossijn, 0655383923

Nieuws

Verbouwing zolder dankzij inzet vrijwilligers - Geplaatst door Jaap - 03/11/13 11:20AM
Dorpshuis De Wije Ilp

ImageDe Wije Ilp is het bruisend centrum van ons dorp. Het is bij alle Ilpers bekend. Toch is er een gedeelte van ons dorpshuis waar bijna niemand komt en waar weinig mensen van weten. Het is wel een belangrijk deel. Boven de Piet Walszaal bevindt zich de zolder met een oppervlakte van 13 x 6 meter. Verreweg het grootste deel van de zolder wordt benut door Fanfare De Eendracht die daar haar bladmuziek, verlichting en kostbare instrumenten, zoals de pauken, marimba, xylofoon, vibrafoon, etc.  herbergt. Het klimaat op zolder was echter verre van optimaal, zodat vorig jaar werd besloten de zolder te isoleren, het dakbeschot te betimmeren en af te werken. Voor ventilatie en veiligheid werd een groot kantelraam aangeschaft.

Wij zijn trots op ons bouwteam. Trots op Rinus Segers, Gijs Roeleveld, Bart Goede, Piet Buijs en Jan Buys die de klus in vijf (vrije!) zaterdagen klaarden. Het eindresultaat mag door iedereen gezien worden. De kwaliteit, het vakmanschap straalt er vanaf.  Het is zonder twijfel een verrijking van ons dorpshuis.    

 Het bestuur van De Wije Ilp vond dat 2 november 2013 een feestje waard. Met een hapje en Ilper champagne werden de bouwmeesters, vrijwilligers van De Wije Ilp bedankt en in het zonnetje gezet.

Jaap Jongewaard, voorzitter van het Stichtingsbestuur De Wije Ilp.

Reacties-0 - 1/52/53/54/55/5 - Jaap's profiel


Plaats een reactie
Naam:

Email:

Smilies:
:angry: :flowers: :blink: :pinch: :blushing: :crying: :ermm: :getlost: :grin: :happy: :hug: :kiss: :laugh: :blah: :smile: :sad: :tongue: :wink:
Security key:

Reactie: